a contemporary living space which responded to the original house design but which was distinctly modern

WILLOWS

The existing painted brick 2-storey house was originally designed by Raymond F MacDonnell in the 1970’s. The owners invited us to create a deign which restored the house to its original character and to extend the house to create new living space. We wanted to create a contemporary living space which responded to the original house design but which was distinctly modern. A grey brick was used internally and externally to finish the extension. The undulating ceiling creates interest in a relatively small space.

[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true”]

WORK WITH US

We’d love to hear from you, contact us to discuss your project.

Contact Us